Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics


Microflex Wireless rendszer debütált A korrupció ellenes küzdelemről tartott konferencián.

2014. december 11. Igazságügyi Palota Díszterme(Kúria)

A Legfőbb Ügyészség rendezésében, a korrupció elleni küzdelem december 9-ei világnapjához is kapcsolódva – Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke, Dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Dr. Polt Péter legfőbb ügyész, Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Dr. Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára – az Európai Unió, az Európai Szabadkereskedelmi Társulás, továbbá az ENSZ Biztonsági Tanácsa állandó tagállamainak Budapestre akkreditált nagykövetei és diplomatái, valamint a sajtó nyilvánossága előtt – értékelték az általuk vezetett intézmény éves korrupcióellenes tevékenységét.

Dr. Darák Péter,
a Kúria elnöke

Dr. Pintér Sándor
belügyminiszter
Dr. Handó Tünde,
az Országos Bírósági Hivatal
elnöke
Dr. Polt Péter
legfőbb ügyész
Domokos László,
az Állami Számvevőszék
elnöke
Dr. Répássy Róbert,
az Igazságügyi Minisztérium
parlamenti államtitkára

"A Kúria képviselője rámutatott, hogy kiemelt alkotmányos pozíciójából adódóan a Kúria működéséről alkotott kép a bírói hatalmi ág egészének megítélésére hatással van, éppen ezért a Kúria vezetése a legszélesebb értelemben vett integritást kívánja megvalósítani, amelybe az ítéletek világos, érthető megfogalmazása is beletartozik. "

"Az integritás kérdésköréhez szorosan kapcsolódik az informatikai rendszer biztonsága. Az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően a Kúrián is megtörtént az informatikai rendszer kockázatelemzése, és ennek alapján a működő rendszerek biztonsági osztályba és a szervezet biztonsági szintbe sorolása. Az előírt biztonsági szint eléréséhez további két év áll a Kúria rendelkezésére, az ehhez szükséges feladatokat és azok felelőseit cselekvési terv tartalmazza." (Részlet a Közös Sajtóösszefoglalóból)

Az informatikai és az adatvédelmi rendszer biztonságának megőrzése végett a választás a titkosított vezeték-nélküli átvitellel rendelkező Shure Microflex Wireless rendszerre esett.

A projectet viszonteladó partnerünk valósította meg cégünk szakmai támogatásával.

[ 2014. december 12. 08:08 ]