Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics


Péter Szabó Szilvia (NOX): "Ígérem, már nem kell sokáig várnotok!"

Hivatalosan is megerősítették, hogy a NOX kiváló énekesnője hamarosan visszatér a hazai könnyűzenei életbe, Magyarországra viszont egyelőre nem költözik vissza. Jelenleg Londonban él és dolgozik, de feltett szándéka, hogy itthon is legalább olyan elérhető legyen, mint a távozását megelőző években.

Péter Szabó Szilvi 2009-ben döntött úgy, hogy elhagyja Magyarországot, és ezzel együtt korábbi együttesét, a NOX-ot is. Távozásainak okairól először 2010-ben beszélt. Mint mondta, a csapat egykori menedzserével történt szakítás annyira megviselte, hogy jobbnak látta elvonulni egy időre.

Nos, a távol töltött idő úgy látszik nagyon jót tett az énekesnőnek, aki ragyogóbb, mint valaha, és – mint arról a Zene.hu elsők között beszámolt – gőzerővel készíti első önálló lemezét. A munkálatokban a Crossfire Management segíti Szilvit, aki azt is elárulta: az új kislemezre már nem sokáig kell várni!

„Köszönöm a folyamatos támogatásotokat, bíztató leveleiteket. Elmondhatatlanul sokat jelent, hogy három év kihagyás után, ennyi pozitív visszajelzést, szeretetet kapok Tőletek. Rengeteg energiával tölt fel és izgatottan várom, hogy újra Veletek lehessek és énekelhessek Nektek. Ígérem, már nem kell sokáig várnotok!” – üzente a rajongóknak.

Bár hivatalosan még nem jelentették be az új kislemez címét, az alábbi, Facebook-on közzé tett posztban talán erre utal a nem csak gyönyörű, de fantasztikus hangú énekesnő:

„Heard my new song 'Bring me to life' for the first time last night.. WOW i love it! I cant wait for everyone to hear it in a couple months time :)”, ami nagyjából annyit tesz, hogy már hallotta az új dalát, a Bring me to life-ot, imádja, és alig várja, hogy néhány hónapon belül mindenki meghallgathassa!

Bár pontos megjelenési időpont még nincs, az új dal debütálásáig Szilvi és a CFM a rajongók türelmét kérik. Az előkészületek hatalmas erőfeszítésekkel zajlanak, hogy a közönség a Szilvi által megszokott élményt kapják első önálló albumán. A korongon egy társszerző dalai is felbukkannak majd, az ő személyét azonban egyelőre homály fedi – erősítette meg az énekesnő.
 

Ilyen volt, de vajon milyen lesz?

Új lemez, új élet

Az album előkészületeivel párhuzamosan zajlanak videoklipjének munkálatai is, emellett hamarosan elkészül weboldala is, ahol a legfrissebb információk mellett megtekinthetőek lesznek a vasárnapi fotózás kulissza képei is. A honlap elkészültéig sem maradnak hírek nélkül Szilvi rajongói: aktívan jelen van a Facebookon és a Twitteren is, valamint a szilviaofficial elnevezésű YouTube csatornán.

Forrás zene.hu

Szilvi Új fotósorozata a kulisszák mögül - 2012

[ 2012. szeptember 6. 09:23 ]